Nota de premsa: Pedala Pedala 2024

Dimecres, 25 de setembre de 2024

NOTA DE PREMSA

SANTA EULÀLIA DE RIUPRIMER
25 SETEMBRE 2024

 

Torna la clàssica d’Osona: 33ª Pedala-Pedala


El proper 29 de setembre del 2024 torna la clàssica d’Osona!
Un any més, i ja anem per la 33a edició, arriba el Pedala Pedala amb la seva pedalada popular de BTT apta per a tots els públics.
Tornem a tenir 3 recorreguts i el circuit d’habilitats de l’escola de ciclisme Jufré Vic-ETB per tal que gent de totes les edats pugui gaudir de la bicicleta a la nostra festa particular de la BTT.
El recorregut més curt és la “Baby”; 11 km perquè els més petits de la casa i les famílies puguin gaudir de la BTT per pistes en bon estat i sobretot poder fer un bon esmorzar en acabar la ruta!
Després tenim els dos recorreguts més exigents, el de 30km i el de 45km que comparteixen camins fins a l’esmorzar, al Km 20, que enguany el tornem a fer a la Casa Nova de la Vall, un lloc idíl·lic al mig del camí ramader i que pertany al terme de Muntanyola. 
Un recorregut entretingut i que una bona part és pujada, ja que hem d’aconseguir desnivell per després, el recorregut curt de 30km que pugui baixar directe cap a Santa Eulàlia de Riuprimer.
Els més valents podran optar per fer la llarga de 45km que després de l’esmorzar es complica amb una mica més de pujada, un corriol llarg de baixada i una última rampa de 4km que els deixarà al segon avituallament, a l’ermita de Sant Cugat de Gavadons.
Des d’aquí, baixada fins arribar al poble, on es trobaran amb els altres participants i podran recollir l’obsequi i recuperar forces menjant i bevent.
Tenim moltes ganes de gaudir un any més de la BTT popular amb tothom qui vulgui venir a pedalar pels voltants de Santa Eulàlia de Riuprimer!
Salut i pedals!

Pedala-Pedala
Ajuntament de Santa Eulàlia de Riuprimer

--------

També cal tenir en compte a nivell de mobilitat que la zona marcada en vermell, quedarà inhabilitada com a aparcament des del dissabte 28 a les 22h fins el diumenge 29 a les 15h. Gràcies per la vostra col·laboració. Salut i pedals!

Darrera actualització: 26.09.2024 | 16:05